Chromecast 2.0

22500 Ft

Megérkezett mindenki kedvenc TV streamerje, a Google Chromecast 2. generációja. Az új, 2016-os Chromecast segítségével egy mozdulattal tudsz szinte bármilyen tartalmat streamelni a telefonodról a TV-re: Chrome, Youtube, Spotify, PLEX, Facebook hogy csak a legismertebbeket említsük.

A működés roppant egyszerű, csak bedugod a Chromecast-ot a TV-be és megnyomod a telefonodon megjelenő Cast gombot. Jobb, mint bármelyik SmartTV koncepció: olcsóbb, gyorsabb és kényelmesebb.

 

Leírás

A HDMI portra illeszkedő TV-vel, asztali számítógéppel, projektorral vagy bármilyen más HDMI jelforrás fogadására képes eszközzel együttműködni képes Chromecast kényelmesen használható, gyors és stabil streamer, így nem csoda, hogy eddig több mint 20 millió darabot adtak el belőle.

Az első generáció tapasztalatai alapján a Google továbbfejlesztette a koncepciót és szinte mindenben javított egy kicsit:

  • Új, ergonomikus ház, ami sokkal jobban elfér egy TV mögött is
  • Végre lecserélték a korábbi WIFI vezérlőt: mostmár egy új, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es frekvenciatartományon belül egyaránt működő adaptív 3 antennás egység látja el a feladatot (ez az 5 GHz-es frekvenciatartományon belül maximum 433 Mbps-os adatátviteli sávszélességet kínál!)
  • Új ARMADA 1500 Mini Plus (88DE3006) típusú Soc egység, ahol két darab Cortex-A7-es processzor pörög 1,3 GHz fordulaton (ami kb. 3-szorosára gyorsította a Chromecastot)
  • Új, Vivante felségjelű GPU
  • 2GB Toshiba NAND Flash memóriachip az adattárolásra
  • Új AKM AK4430-as sztereó audió D/A konverter chip és DVR632-es sztereó vonalszintű erősítő (összességében egy sokkal jobb minőségű audió modul)

Reviews

Customers review
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Rate it!

Kizárólag korábbi vásárlónk írhatnak termékértékelést, a belépést követően.

Write A Review
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chromecast 2.0”