Arduino UNO R3

Arduino_UNO_rev3_2

6900 Ft

Valószínűleg a leggyakrabban használt Arduino. Az R3 egy igazán kiforrott konstrukció, külön RESET pin kivezetéssel,  500mA-es biztosítékvédelemmel rendelkezik (így nem teszed tönkre a számítógéped USB portját) és egy áramkörrel, ami automatikusan (jumper nélkül) választ az USB és DC tápfeszültség között.

Ahogyan minden Arduino, az UNO is képes a legkülönfélébb szenzorok (hőmérséklet, páratartalom, mozgásérzékelő stb.) fogadására és jeleinek feldolgozására, a kapott információk alapján pedig interakcióba lépni például világítással, LED-ekkel, motorokkal, relékkel. Maga a mikrokontroller az Arduino saját nyelvén programozható az Arduino IDE segítségével.

Az UNO R3 kompatibilis minden korábbi shielddel és Arduino könyvtárral, így korábbi programjaid itt is fognak működni.

 

Kategóriák: , ,

Leírás

Tápfeszültség: Az Arduino UNO R3 6V-tól 20V-ig bármilyen tápfeszültségről üzemeltethető (optimálisan 7V és 12V közötti feszültség alkalmazását ajánljuk – ha ettől magasabb feszültséggel akarjuk meghajtani a vezérlőt, akkor alkalmazzuk az Arduino speciális, Taurino Power változatát).

Memória: Az Arduino UNO R3 16Mhz-es órajellel és 32 KB memóriával rendelkezik (amiből 0.5 KB a bootloader számára van fenntartva). Emellett 2KB-nyi SRAM és 1KB EEPROM található még a boardon.

Input/Output: Az UNO R3 14 digitális I/O pinnel (ebből 6 PWM output) és 6 analóg input pinnel rendelkezik, melyek mindegyike használható a pinMode(), digitalWrite() és digitalRead() funkciók segítségével.

Reviews

Customers review
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Rate it!

Kizárólag korábbi vásárlónk írhatnak termékértékelést, a belépést követően.

Write A Review
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arduino UNO R3”