Arduino Mega 2560

Arduino-Mega-2560-1front

13900 Ft

Az Arduino Mega 2560 az Arduino mikrokontrollerek leggyakrabban és legkönnyebben használható eszköze. Kezdők számára is ideális, mind a hardver, mind a szoftver rugalmasságát tekintve, arról már nem is beszélve, hogy hatalmas és összetartó közösség formálódott már a kis eszköz köré, így ha elakadsz, biztosan találsz segítséget.

Ha szeretnél beletanulni a mikrokontroller programozásba, vagy a saját áramkör gyártását szeretnéd elsajátítani, akkor erre az Arduino lesz a legmegfelelőbb. Az Arduino Mega 2560 egy korábbi, ATmega2560-en alapuló mikrokontroller panel. Programozása egyszerű, a teljes fejlesztői környezetet tartalmazza a folyamatosan bővülő Arduino IDE. Egyébként ha foglalkoztál már C++ programozással, akkor az Arduiono IDE környezetben is otthonosan mozogsz majd, hiszen ennek az alapja is C++. További jó hír, hogy az egész Arduino projekt teljesen open source, így aztán szinte mindenre találsz megoldást a neten.

Leírás

Tápfeszültség: Az Arduino Mega 2560 6V-tól 20V-ig bármilyen tápfeszültségről üzemeltethető (optimálisan 7V és 12V közötti feszültség alkalmazását ajánljuk – ha ettől magasabb feszültséggel akarjuk meghajtani a vezérlőt, akkor alkalmazzuk az Arduino speciális, Taurino Power változatát).

Memória: Az Arduino Mega 2560 256KB! memóriával rendelkezik (amiből 8 KB a bootloader számára van fenntartva). Emellett 8KB-nyi SRAM és 4KB EEPROM található még a boardon.

Input/Output: A Mega  2560 54 digitális pinnel rendelkezik, melyeik mindegyike használható input és output módban is, a pinMode(), digitalWrite() és digitalRead() funkciók segítségével.

 

Reviews

Customers review
0
0 ratings
1 Star
0%
2 Star
0%
3 Star
0%
4 Star
0%
5 Star
0%
Rate it!

Kizárólag korábbi vásárlónk írhatnak termékértékelést, a belépést követően.

Write A Review
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arduino Mega 2560”